Selecteer een pagina

Vanaf juni 2020!

Wandel de Pelgrimstocht van ´Op Eigen Tenen´ en maak een stiltewandeling of coachwandeling!

Sinds 2019 werkt ´Naast Jou´ mee aan de voorbereidingen van de bijzondere pelgrimstocht van Stichting ´Op Eigen Tenen´.
Deze stichting heeft als doel om mensen met – en zonder autisme met elkaar te verbinden en mensen die autisme hebben tot hun recht te laten komen. Zij delen o.a. een Pluim uit aan organisaties die ‘ autisme proof’ zijn.
Meer informatie op www.opeigentenen.nl

We werken hard aan een speciale pelgrimstocht van Veenendaal naar de oorsprong van de Donau, het dorpje Donauschingen in het Zwarte Woud. Het is de bedoeling dat de wandeltocht in juni 2020 startklaar is.

In de beschrijving is rekening gehouden met mensen met autisme, zo staat het bijv. aangegeven als er langs een drukke weg gewandeld wordt, vanwege de extra prikkels.
Mensen met- en zonder autisme kunnen elkaar ontmoeten tijdens het wandelen, hetzij door samen op te lopen, hetzij bij een hapje of drankje onderweg.

Speciale start!

De stichting heeft mij gevraagd een stiltewandeling of coachwandeling mogelijk te maken tijdens het eerste traject in recreatiegebied Kwintelooijen, bij Veenendaal.
Een prachtige start van je pelgrimstocht! Misschien ga jij de uitdaging aan om de tocht te wandelen? Geef je op bij ‘Op Eigen Tenen’ en bekijk onderstaande mogelijkheden om niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk stappen te zetten!

Stiltewandeling 2 – 8 personen, gratis

Waar sta je op dit moment in je leven? Waar wil je naartoe? Wat zie je om je heen wat symbool kan staan voor je huidige situatie?
Dit zijn voorbeelden van vragen om bij stil te staan en tijdens de wandeling te overdenken.
Verwonder je over wat de natuur met je doet, gebruik je zintuigen…. en kom op adem tijdens een stiltewandeling!
De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, we wandelen langzaam, met aandacht en doen intussen allerlei opdrachten in stilte. Na ongeveer 4 km kun je je tocht naar Rhenen vervolgen.
Vind jij het leuk om je Pelgrimstocht op deze bijzondere manier te starten? Geef in een mailtje aan wanneer je zou willen wandelen, dan kunnen we één en ander met elkaar afstemmen en krijg je extra informatie.

Coachwandeling 1 op 1, voor vrouwen, 25 euro

Wat zit er allemaal in je rugzak, wat tors je mee op je rug? Heb je een levensvraag, sta je voor een keuze? Of heb je misschien een dilemma?
Laat je verrassen!
Tijdens een coachwandeling gebruiken we de natuur om te ontdekken wat je nodig hebt om een stapje verder te komen.
Een coachwandeling duurt ook anderhalf uur, ongeveer 5 km, waarna je je tocht naar Rhenen kunt vervolgen.

Je kunt aangeven bij ‘Op Eigen Tenen’ dat je de Pelgrimstocht gaat doen en middels een bericht op deze site met mij overleggen of een coachwandeling iets voor je is.