Selecteer een pagina

Wat leuk dat je mijn site gevonden hebt! Wandelen en coachen, een mooie combinatie!

Ik ben Henrike Rauw en ik werk met plezier Naast Jou, speciaal voor vrouwen

Mijn naam is Henrike Rauw. Ik ben blij om naast jou te mogen lopen! En dankbaar om op bijzondere plekken met bijzondere vrouwen te werken en samen te ontdekken, samen te ervaren, samen stappen te zetten!

Als coach help ik je graag zelf te ontdekken wat er in de weg staat om vrij te zijn. Een mooie zoektocht die we al wandelend maken.

Ik ben creatief, inventief, sensitief en betrokken.

Samen met mijn man Jaap en twee dochters, woon ik aan de rand van Veenendaal, dichtbij het bos, een heerlijke plek om te wandelen.

In het basisonderwijs heb ik ervaring opgedaan met het coachen van startende leerkrachten en ik heb in 2017 de coachopleiding bij CC Excellence gevolgd. Sindsdien ben ik werkzaam als wandelcoach  bij mijn eigen praktijk ‘Naast Jou’ en verzorg ik ook stiltewandelingen.

Ik ben lid van de VCC (Vereniging voor Christen Coaches) en daarnaast ook aangesloten bij het wandelgilde voor intervisie.

Ik ben Christen en ik vind het bijzonder hoe God spreekt door de natuur. En om daarin Zijn zorg voor jou te zien: ‘Ik zie jou, Ik geef je aandacht, jij bent Mijn kind!’

Tijdens de stiltewandelingen die ik organiseer merk ik steeds weer hoe belangrijk en heerlijk het is om rust te nemen in de dagelijkse hectiek. In mijn jaszak zitten al heel wat kleine herinneringen aan ontdekkingen die ik gedaan heb tijdens het wandelen.

Een coachwandeling of stiltewandeling? Ik loop graag een stukje met je mee!

 

 

Mijn ervaring

  •  Lid van Vereniging Christen Coaches
  •  Lid van het wandelgilde
  • CC Excellence coach opleidingen
  • Coach startende leerkrachten

Ontdek tijdens een gratis kennismakingswandeling:

  • of het wandelcoachen iets voor je is!
  • de meerwaarde van het wandelcoachen!