Selecteer een pagina

Ervaringen van anderen:

Bedankt!

★★★★★
Super bedankt voor het wandelcoachgesprek. Ik heb echt genoten van onze gesprekken en merk dat mijn passie eindelijk vorm aanneemt. Je hebt talent voor goed luisteren en er is geen enkel vooroordeel die ik heb gevoeld, wat erg waardevol voor me is.  
- Tamara

Heel leerzaam, warm en prettig

★★★★★
In een moeilijke periode in mijn leven mocht ik een tijdje wandelen met Henrike. Ik heb deze periode als heel leerzaam, warm en prettig ervaren. Henrike straalt rust uit, luistert goed en weet op de juiste momenten met de juiste vragen te komen. Haar opdrachten stimuleren en zorgen ervoor dat je ervaart dat misschien een vreemde opdracht in het bos als iets heel blijvends en moois in je hoofd achterblijft. Ook ervaarde ik haar als mens dichtbij omdat ze liet zien dat mijn emotie haar ook raakte. Heel erg bedankt voor deze mooie tijd! Ik bewaar het in mijn hart. Warme groet, Jolanda Schuurman”
- Jolanda

Bijzondere ingangen buiten

★★★★★
Ik mocht vorig jaar de eerste wandeling van Henrike meedoen. Heel mooi wat natuur en stilte doet. Heerlijk ontspannend, mooie opdrachten die je echt naar binnen laten gaan. Bij de koffiestop een mooi beeld van een ree die heel dichtbij kwam. Ik heb ervan genoten!
- Jaap
De ervaring van andere
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 4 reviews.

Laat hier weten hoe je je wandelingen hebt ervaren

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content