Selecteer een pagina

Ervaringen van anderen:

Hoe ik de wandelcoaching heb beleefd

★★★★★
Mijn ervaring met de coachwandeling: Het was heel fijn om in het bos te wandelen en tegelijk te spreken over een vraag die ik had. Henrike had lekker koffie meegenomen en iets lekkers! Er kwamen verhelderende inzichten naar boven. Vooral het zoeken naar een voorwerp in het bos waar ik mezelf mee kon vergelijken, kwam diep binnen. Mijn ervaring met Henrike: Ik voelde me veilig bij Henrike. Ze kan goed luisteren en stelt hele goede vragen die tot nadenken stemmen. Ze laat je gezien en erkend voelen. Kernwoorden: Veilig, vertrouwd, helder inzicht, natuurmens, gericht op relatie Ik zou een coachwandeling aanraden omdat: Het geeft je moment van bezinning en pas op de plaats. De combinatie van in de natuur zijn, bewegen en reflecteren vind ik heel mooi. Het levert nieuwe je inzichten en inspiratie op in werk, gezin, relaties enz.
- Annemiek

Bijzondere wandeling

★★★★★
Ik heb eerder al een stilte wandeling gedaan en vorige maand een seizoenswandeling met mijn moeder. Heel bijzonder. De parallellen tussen natuur en ons leven. Ervaren door de kijken, ruiken, voelen. Goede gesprekken en tussendoor een prachtig plekje om koffie te drinken. Daar was een poeltje waar vogels kwamen drinken en zelfs eekhoorntjes. Zo bijzonder. En ik heb een prachtige bijbeltekst gekregen. Toepasselijk en bemoedigend! Genoten. Onvergetelijk!
- Marielle

Bijzondere ingangen buiten

★★★★★
Ik mocht vorig jaar de eerste wandeling van Henrike meedoen. Heel mooi wat natuur en stilte doet. Heerlijk ontspannend, mooie opdrachten die je echt naar binnen laten gaan. Bij de koffiestop een mooi beeld van een ree die heel dichtbij kwam. Ik heb ervan genoten!
- Jaap

Heel leerzaam, warm en prettig

★★★★★
In een moeilijke periode in mijn leven mocht ik een tijdje wandelen met Henrike. Ik heb deze periode als heel leerzaam, warm en prettig ervaren. Henrike straalt rust uit, luistert goed en weet op de juiste momenten met de juiste vragen te komen. Haar opdrachten stimuleren en zorgen ervoor dat je ervaart dat misschien een vreemde opdracht in het bos als iets heel blijvends en moois in je hoofd achterblijft. Ook ervaarde ik haar als mens dichtbij omdat ze liet zien dat mijn emotie haar ook raakte. Heel erg bedankt voor deze mooie tijd! Ik bewaar het in mijn hart. Warme groet, Jolanda Schuurman”
- Jolanda

Bedankt!

★★★★★
Super bedankt voor het wandelcoachgesprek. Ik heb echt genoten van onze gesprekken en merk dat mijn passie eindelijk vorm aanneemt. Je hebt talent voor goed luisteren en er is geen enkel vooroordeel die ik heb gevoeld, wat erg waardevol voor me is.  
- Tamara
De ervaring van andere
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 5 reviews.

Laat hier weten hoe je je wandelingen hebt ervaren

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content