Selecteer een pagina

Liefdevol kijken naar jezelf

Wandelcoachen bij onzekerheid, stress en prikkelgevoeligheid

Als je het idee hebt maar mee te denderen in die trein die maar niet stopt en je niet meer weet waar je zelf eigenlijk heen wilt / wat je zelf eigenlijk wilt.
Als je lichaam op de rem gaat staan … en je wilt ontdekken hoe je goed voor jezelf kunt gaan zorgen.
Als je veel voor anderen zorgt en jij jezelf vergeet.
Als je ontdekt hebt dat je hooggevoelig bent en daarin niet weet hoe je je leven anders in kunt richten

Als ….

…. dan is het fijn om een stapje terug te doen… op adem te komen en te bepalen waar je heen wilt gaan.
Sta jij wel eens stil bij hoe het nu echt met je gaat, door eerst tot rust komen?
Een coachwandeling starten we met een stiltewandeling waarbij je eigenlijk met je zintuigen wandelt. Je oog valt op het felgroene mos die prachtig kleurt door de zon, je voelt de wind op je wangen, je luistert naar dat ene fluitende vogeltje dat je aandacht vraagt… het maakt dat je minder in je hoofd zit en kan genieten van wat er op dat moment is, lekker ontspannen.
We kijken vervolgens terug naar wat goed is gegaan, waar je al een stapje gezet hebt en trots op bent.

Bij de start van het wandelcoachtraject gaan we dagdromen, wandelend dromen over waar jij naar verlangt. We maken het zo concreet mogelijk, iets waarvan je in eerste instantie niet denkt dat het mogelijk is, maar wat heel veel verlangen en jouw eigenschappen die je mag gaan gebruiken, bevat.

Je droom, verlangen en hoe het nu met je gaat, daar zitten waarschijnlijk nog heel veel stappen tussen. Wat maakt dat je het niet al hebt niet gedaan, wat heb je nog te winnen? Daar gaan we de vervolgwandelingen mee aan de slag.
Door middel van coachoefeningen in de natuur, met de materialen die in het bos aanwezig zijn, maken we het zichtbaar. Een grote modderpoel bijvoorbeeld, staat voor de moeilijke situatie, waar je maar niet doorheen komt. Of die grote dikke boomstam die over het pad ligt, staat voor een blokkade…. een gedachte die jij voor waar hebt aangenomen en je belemmert vrij te leven.

Aan het einde van een wandeling zetten we een stapje vooruit… jij maakt concreet welk stapje je deze week kunt zetten naar je droom toe. Soms kun je het zichtbaar maken met iets wat je in de natuur vindt om mee naar huis te nemen, of een woord die laat zien wat de wandeling bij je gedaan heeft.

 

Kennismakingswandeling
5 of meer coachwandelingen
Afsluitende korte wandeling + koffie op een terras
Extra: onderweg drinken we een kopje koffie/thee op een leuk plekje met prachtig uitzicht in het bos.

Je betaalt voor het traject wandelingen 495
Deze betaal je vooraf. En we plannen de wandelingen zo mogelijk ver van te voren in, om de voortgang te waarborgen (om de 2 à 3 weken).
Wil je meer wandelingen, dan betaal je 80 per wandeling.

 

Buiten ontdekken wat er binnen in je leeft

Loopt m’n hoofd over, buitelen allerlei gedachten over elkaar heen? Een wandeling in het bos doet wonderen! Grappig, die uitdrukking!! In het bos zie je zoveel wonderen, God heeft het zo wondermooi bedacht! Zijn creativiteit in de natuur! Waar ook mijn creativiteit tevoorschijn komt! Want het wandelen maakt je hoofd leeg, er ontstaan in de rust , in de stilte nieuwe ideeën….

Laat je eigenheid tevoorschijn komen!

Praktisch

Startpunt omgeving van Veenendaal

Vanaf € 495

Speciaal voor vrouwen

Koffie / thee momentje