Selecteer een pagina

Leven met verlies

Wandelcoachen bij rouw en verlies

Misschien zit je er middenin, het intense verdriet dat je overvalt, dat je kan verlammen, als je iets of iemand bent kwijtgeraakt. Je hele leven is anders geworden. Maar daarnaast gaan ook de normale dingen door, waar je misschien helemaal geen energie voor hebt of de zin van inziet.

Het zijn twee uitersten, het doorléven en dóórleven, maar toch zo belangrijk om beide aandacht te geven om in balans te kunnen blijven in zo´n heftige tijd.
Doorléven, voelen, aandacht geven aan je boosheid, verdriet, je pijn, onmacht. En ook dóórleven, opstaan, je dingen doen, omgaan met de mensen om je heen etc. Hoe zorg je tijdens het rouwen goed voor jezelf?

In het wandelcoachtraject wat ik aanbied, speciaal in een tijd van rouw en verlies, doorloop je verschillende fases. Dit gaat in je eigen tempo, want het is natuurlijk voor iedereen anders hoe een proces verloopt.

 

Je mag je verhaal vertellen
Stilstaan bij wat of wie je bent verloren
De balans tussen doorléven en dóórleven vinden.
Verlies verweven
Extra: onderweg drinken we een kopje koffie/thee op een leuk plekje met prachtig uitzicht in het bos.

‘Je verlies verweven in je leven’

Het geeft mooi weer dat je het niet wegstopt, maar het een onderdeel is van je leven, waardoor je ook bent zoals je nu bent.
Een heel proces, waarbij ik je graag al wandelend wil bijstaan.
Als je afscheid hebt moeten nemen van iemand die je liefhebt, bij een miskraam of misschien een onvervuld verlangen naar een kindje, bij het verlies van je baan, gezondheid of vriendschap, je huwelijk…. Wees welkom om te komen kennismaken!

 

Verdriet dat ingehouden wordt en geen stem krijgt, kneust het hart.

Manu Keirse

Een boomstam met een groot gat en daarnaast ook een nieuw takje dat tevoorschijn komt. Een mooi beeld van hoe het in je leven kan zijn. Het zichtbaar maken en het praten over je verlies helpt om het meer deel van je leven te laten zijn. Heel waardevol!

Praktisch

Startpunt omgeving van Veenendaal

Vanaf € 495

Speciaal voor vrouwen

Koffie / thee momentje